verslag Bevel – 4mrt2018 – 3e groep

Ondanks de voorbije winterse periode tekenen heelwat RS present bij de start van alweer een nieuw fietsseizoen. Ook merken we verschillende nieuwe spurters o.a. Griet, Ruben, Arne V.
Nog een klein intermezzo, een hond (aan de leiband) komt ons nog vlug gedag zeggen, dit terwijl ondergetekende nog een en ander tracht duidelijk te maken voor de rit van vandaag. Het kan hier en daar nog flink glad zijn, en we trachten zoveel mogelijk de grote banen te nemen. Vertrekken doen we samen tot Duffel waar de groep wordt gesplitst en groep 3 met 12 m/v achter blijft onder leiding van Frans B en ludo T. Aan kop zien we steeds Bart W die regelmatig het gezelschap krijgt een andere spurter.  Op de nieuwe Kesselstwg eerste lekke band van het seizoen. Dirk V2 is de gelukkige maar met wat hulp (bommeke) kunnen we snel verder aan een zeer egaal tempo. Waar mogelijk wordt de rit ingekort en we komen in Reet om 12:08 u na 62,5 km. Inmiddels schijnt het zonnekeerkring en iedereen is content. Tot de volgende,

De Ludo