verslag Betekom – 23april2018 – 2e groep

Beste Spurters,

Door een klein ongemak kon ik 2 keer niet kunnen meerijden, dus had ik toch wat schrik om vandaag ineens 92km te gidsen. Ik zag het in begin al vrij snel niet zitten door een stevig tempo door Gert (tot aan Duffel) en Fred (tot in Putte) Snelheid rond de 37-38km/u. Wim en Dieter lieten dan Fred maar wat alleen op kop rijden, waarvoor dank. Net voor de pauze begon het te regenen en het zag er niet goed uit voor de rest van de rit. Achteraf bleek dit gelukkig een kortstondige bui te zijn. Na de pauze kwam ik er door en werd het tempo vooraan strak gehouden door sterkhouders als o.m. Dirk VD, Luc VH, Mathieu, Erik, Rudy en Jan. De Bergstraat na Peulis is hoogstens 2% 🙂 maar voelde toch zo aan en trok toch het pak op het lint. De meesten zaten naar het einde wat door hun frisse krachten. Bij aankomst was het ook 25 graden.

Een mooi gemiddelde van 33,1 km/u voor 92km

reden mee: Dirk VD, Luc VH, Mathieu, Erik, Rudy, Jan, Peter, Tom, Dirk VD2, Rik Elentrik

Oei, wie ben ik nu allemaal vergeten?

 

grtjs

Peter