Start seizoen 2021

Beste Spurters


Eindelijk goed nieuws en dit na lang wachten en geween en geknars van tanden. Volgens de laatste richtlijnen betreffende de coronaregels kunnen we vanaf 08 mei terug in groepen van 25 man/vrouw fietsen.

Dit wil zeggen dat we op 09 mei onze ritten opstarten. We beginnen niet met de dagrit naar Geraardsbergen maar met de rit (gepland 01 mei ) naar Herselt. Daarna volgen we de geplande ritten zoals voorzien. Je kan de volledige lijst hier raadplegen.

Groep 1: 112 km – gids Werner K.

Groep 2: 108 km – gids nog in te vullen EVDA gids voor deze rit op 01 mei kan niet op 09 mei: kandidaten? Graag je naam doorgeven aan mij.

Groep 3: 101 km – gids Frans B.

Zoals altijd verzamelen we op het Brooikensplein en dit om 08.30 uur. We gaan onmiddellijk bij onze juiste groep staan en dit met mondmasker. Voor de rest volgen we de geldende maatregelen en gebruiken we vooral ons gezond verstand.

Op 5 en 6 juni fietsen we normaal naar Durbuy (2 daagse). Ik heb contact met het hotel betreffende de regels daar. Jurgen en ik plannen nog een bezoek in het hotel ifv concrete afspraken. Daarna bezorg ik jullie snel de informatie en inschrijvingsmodaliteiten.

Laat ons hopen dat dit de start is van een flitsend fietsjaar voor de Reetse
Spurters en dat het virus ons geen stokken meer in de wielen steekt.