verslag Baal – 25maart2018 – 2e groep

Beste Spurters,

 

Redelijk fris vanmorgen (4graden) en Tom, Jeroen en Peter A waren precies de enige met lange broek en zonder handschoenen. 🙂

Wel veel zon en dus veel volk in de Begijnenbossen (zie foto’s).

20180325_093055.jpg20180325_093101.jpg20180325_093157.jpg

 

Door Gert en Bart VDB werd er gelijk goed doorgetrokken. Aangezien de Langestraat is opengebroken leidde ik als gids de grote groep langs de Kuikenstraat door een versmalling. Gert en Dieter bleven doorrijden en aan de rode lichten was er gevloek dat ze achteraan 45 km/u moesten rijden! Verder verliep de rit rimpelloos. Dieter en Erik VDA namen verder de kop over en er werd halt gehouden en gesplitst voor Tremelo. Het tempo in de 2e groep lag mooi egaal rond de 33-34 km/u. Rondom Grootlo deden Dirk en Jeroen een lange beurt aan kop. En op de lange baan tussen Putte en Duffel voerde Christophe het tempo op tot een vlotte 40 km/u. De finale werd ingezet en we zouden uitkomen op 33 km/u ! voor 74 km. En dat voor het begin van het seizoen. Maar het tempo was wel egaal en met een grote groep van 21 renners:  o.m. Erik VDA, Jürgen, Tom K, Tom B, Walter, Jeroen, Peter, Christophe, Ruben, Herbert, Niels, Benny, Erik, Jan, Erwin, Walter F, Dirk VD, Walter, Dries, Eric M

 

groetjes

Peter