verslag Baal – 1april2018 – 2e groep

Beste Spurters,

Vandaag Tildonk. Aangezien het zaterdag goed weer was en er nog geen gids op stond voor de 2e groep heb ik vanuit Duffel de rit verkend. Veel wegwerkzaamheden bij aanvang dus we hebben wat gezigzagd om deze te vermijden. We reden onder meer in KLWaver langs de Spoorweglei. Wat mij betreft een beter alternatief voor de drukke Heisbroekweg of het fietspad eraan.

Een ander gegeven was het natte wegdek. Hierdoor werd het record verbroken en zouden we 6 platte banden tellen (gemiddeld 1 per 12,5km). Er werd gevraagd aan diegene die nog niet plat gereden waren om deze toch preventief te vervangen. 🙂 Gelukkig was het vertrek vandaag een half uur vroeger, zodat we toch om 12 uur aan de kerk zouden komen.

Tussen de platte banden door werd er goed doorgereden. Lange beurten op kop door Herbert en Erwin DV voor Tildonk, en Erik DV en Walter (als ik me niet vergis) namen de kanaalzone voor hun rekening. In Boom werd Luc VH plots wakker en hij trok het hele pakket op een lint tot bovenaan de finale alwaar hij… lek reed !

31,9 km/u voor 75 km

21 man, o.m.: Erik VDA, Jürgen, Tom K, Walter, Jeroen, Peter, Ruben, Herbert, Vincent, Erik DV, Erwin, Walter F, Luc VH,de Elektrische fietsman

Hierbij alle platte banden op een rij:

1) Morenhoekstraat (goed begonnen is half gewonnen)

007.jpg2) Oude Baan (mooi teamwork – en ineens splitsen)

013.jpg

 

016.jpg

3) Kanonniersweg

018.jpg

 

4&5) langs’t Kanaal (2 voor de prijs van 1)

019.jpg020.jpg021.jpg022.jpg

 

6) Hollebeek (eindigen in schoonheid)

023.jpg

 

grtz

Peter