Ritverslag Lokeren – 3juni2018 – 2e groep

 

Beste Spurters,

Mooi weer weeral voor deze OostVlaamse klassieker ondertussen. Het komt mij goed uit dat de rit biljartvlak is en dat er niet te fanatiek wordt gereden in de aanvangsfase. Het was nl al van Betekom (23 april) geleden dat ik nog op een fiets gezeten had. Ludo was gids en hij had een paar manschappen van de 3e groep meegenomen. Onderweg een bedrijvige Mathieu en op het einde hield Erik DeVos het tempo strak zodat we uitkwamen op een mooie 32,6 km/u voor 115km.

Foto’s:

1) plaspauze Hamme/Zogge

2) ergens ten velde

3) Voor de oprit van de autostrade van Waasmunster wordt er plat gereden. Frans merkt dat het heet is als we zo stilstaan in de zon.

4) Doortocht Temse – bijna terug aan de juiste kant van de Schelde

5-8) aankomst aan de kerk 2e en 1e groep

grtz

Peter