Verslag St-Ulriks-Kapelle – 10jun2018 – 2e groep

Beste Spurters,

Gisteren onderweg geweest met een tof team van 19 topspu(o)rters die graag gas geven en verder niet zeveren. Al van bij de aanvang werd er een serieus tempo op na gehouden en net voor de plaspauze was er al een breukje in het peleton. Na de pisstop diende zich de ene helling na de andere aan. Op 1 van de hellingen had gids Tom kettingproblemen zodat ik bovenstaande foto’s kon schieten. Niet dat het gidsen in het gedrang kwam. Mathieu nam de hele hellingszone voor hem. Hij heeft dit fijne (als je in vorm bent tenminste) intervalparcours destijds uitgestippeld en het was duidelijk dat hij in zijn sas was op zijn trainingsparcours. Ook Mr Ventoux (Jürgen) was in vorm. Zoals gebruikelijk werd er op de terugweg in gestrekte draf naar huis gereden. Wegens brugwerkzaamheden in Boom reden we de blauwe bruggen over voor de gelegenheid (5 blauwe truipunten voor Erwin DV).  Om 12,05 uur kwamen we bij 24,5°C aan na een geslaagde rit.
afstand   111 km
gemiddelde  31,5 km/uur

hoogtemeters: 440m

Deelnemers:

Peter A
Tom B  =  gids
Jan B
Jens Daems
Erwin
Ruben
Christophe G
Alain
Eric H
Herbert
Benny
Niels
Marc Steenbakkers
Ludo T
Erik VDA
Mathieu
Antoor
Rudy Vinck
Jurgen

grts

Peter