Grimbergen / Groep 3

Bij begin nieuw seizoen (ons 46 ste) een eerste verslag van onze groep.
Onder een stralende zon en een temperatuur van 1°C zien we meer dan 70 RS opdagen. Een nieuw clubrecord!

Na scanning van de aanwezigen kunnen we de baan op. 1 en 2 vertrekken gelijktijdig, onmiddellijk gevolgd door G3. Rood licht aan de Misty, Raf neemt de gelegenheid om te tellen. We zijn met 21 waaronder 2 nieuwelingen Robby  Bal en Bjorn Vandervorst. In Walem gaan we richting Battenbroek  waar Frans Dom het moeilijk krijgt. Hij besluit om vroegtijdig naar huis te rijden. Na een telefoontje, alles OK met Frans. Ook Frans B (op zijn splinternieuwe thomson) keert terug.
Ook Robby had zijn debuut anders gezien, in Hombeek keert hij eveneens terug om opt gemakske te trainen. Langs rustige veldwegen komen we aan de verbrande brug in Vilvoorde die tot ontstentenis juist omhoog wordt gehaald. Das voor 15 á 20 minuten 😩😩 

Willy (onze secretaris) voelt zich geen 100% en wil naar huis. Heidi, Griet en Richard gaan hem vergezellen. In de loop van de namiddag krijgen we bericht dat alles onder controle is.

Wij besluiten om de brug van Humbeek te nemen en zullen onder leiding van Rudi T (autochtone Vilvoordenaar) trachten om via Meise ons parcours terug te vinden. Dit is slechts deels gelukt want 2 x stuiten we op de A12. We trekken onze plan en Ludo T (den eigenlijke gids), Rudi T, Karel, Björn en Erwin nemen het voortouw om via nieuwenrode en Willebroek naar Reet te rijden. Om 12:10 u arriveren we en ontmoeten daar nog G1 en 2 die net waren aangekomen. Een nieuwe rit met jammer genoeg wel wat onverwachte hindernissen. Waren er nog bij: Rudy r, Jos, Joos , Ruben (gisteren jarig – hip hip hoera) Walter s, Karlien, Dirk G. en nog een
2- tal die ik mij niet direct kan herinneren.
Tot zondag…


De Ludo

Grimbergen – 27/02/2022 ☀️ ❄️
🏁  69,78km
💨 27,8 km/h
⛰️ 232hm