Grimbergen / Groep 1

Vandaag openingsrit met stralend weer en heel veel spurters op post aan het Brooikensplein. Het stralende zonnetje zal daar ook wel deels toe bijgedragen hebben. Groep I en II vertrekken samen.  44 deelnemers = officiële telling door Wim Voet. Eerste gedeelte wordt aan een correct tempo afgewerkt en zodoende blijven groep I en II netjes samen. Na +- 30 km wordt er gestopt om het nog overtollige aanwezige vocht in onze lijven de vrije loop te laten. Na deze stop wordt er gesplitst en als ik goed geteld heb zijn we met 11 man : Helmer, Gert, Wim, Filip, Luc VH, Koen, Werner, X (naam vergeten), mezelf en nog 2 gastrenners. Het tempo gaat stevig de hoogte in en al vlug wordt er terug zoals vroeger goed ‘rondgedraaid’. Hieronder officiële bewijs van KOMmetje 

niet slecht voor een stelletje toeristen als ge ’t mij vraagt. Aangezien er werken zijn op de weg van Ter Haegen naar Rumst, wordt de klassieke finale Hollebeek vervangen door De Bosstraat. Werner knalt daar op zijn WVA’s iedereen los uit het wiel en wint dan ook met overmacht. Aan de kerk verzamelen we terug en besluiten dat groep I goed aan het seizoen is begonnen; geen enkel incident, goed tempo ! Ongeveer 80 km aan 33.3 km/h gemiddeld. Hopelijk volgende zondag nog meer van dat. Bedankt aan allen voor het gezelschap


Groeten, uw verslaggever Luc P.

Grimbergen – 27/02/2022 ☀️ ❄️
🏁  80km
💨 33,3 km/h