Herenthout / Groep 2

De dag start zonnig maar fris en dit zorgt voor heel wat volk op het brooikensplein. Groep 1 en 2 trappen de rit af en vertrekken met een 29 man sterke groep. Hierbij zitten ook Willy en Karlien die de overstap van 3 naar 2 wagen. Het tempo ligt strak maar gelijkmatig en ze slagen er dan ook in mee te surfen met de groep. Na de brug van Viersel zitten we met een platte band. Door dit oponthoud kan ook Dirk Verbruggen aansluiten.

Na de splitsing blijven er nog 24 man over. Het tempo blijft heel de rit tussen de 35 en 37 km/h en dit tot in de finale. Onderwegen is er iemand plat gereden maar dat is blijkbaar redelijk ongemerkt gebleven. In de finale sprongen Bart en Werner weg en ik dacht mee te springen maar mijn benen vonden het zot genoeg geweest dus terug op het zadel. Een mooi ritje met 33.3 km/h gemiddeld is het eindresultaat. Op naar morgen voor de rit naar Kobbegem 


Dirk Van Dyck


Herenthout – 17/04/2022
🏁  88,5km
💨 33,3 km/h
⛰️ 176hm