Neerijse / Groep 1&2

Niet zo warm als bij onze clubgenoten in Spanje maar wel een mooi zonnetje aan de start van onze Neerijse rit. Wel weinig volk dus vertrekken met 15 man waarvan het merendeel van groep 1. Richting Bonheide ontdekte Tim V dat hij zijn goede benen vergeten was en besloot op zijn eentje te rijden. De andere zetten hun weg verder en dit met een strak tempo, wat heel de rit zo zou blijven.

Aan de werken in Tildonk besloot mijn GPS om even met onze voeten te spelen maar bij het zien van de richtingaanwijzer Boortmeerbeek zijn we even gestopt om terug richting parcours te rijden waar we al snel de heuvelzone inkoken. Na het pittig klimwerk ging het richting Erps Kwerps waar we een omleiding moesten maken, dit zouden we in Boortmeerbeek ( nu moesten we hier wel zijn ) nog eens over doen om de werken in Hevel te omzeilen. Vandaar ging het in strak tempo richting Reet. De finale heb ik geskipt daar mijn chocometer op vol stond.

Aangekomen in Reet stond er 112 km op mijn teller met 32.5 km/h gemiddeld. Weer een topritje achter de rug.


Dirk VD

Neerijse – 22/05/2022
🏁  112km
💨 32,5 km/h
⛰️ -hm