GPX bestanden download je nu zo!

We vervangen regelmatig onze buitenbandjes zodat we zorgeloos en veilig kunnen blijven rondrijden. Onze website bestaat ondertussen bijna 3 jaar, hoog tijd voor een groot onderhoud dus.

Het zoeken en downloaden van GPX bestanden steekt in een nieuw jasje. Via de website kan je op deze pagina nu gemakkelijk zoeken naar het GPX bestand van een rit. Wanneer je doorklikt op het bestand van een van de groepen zal je naar de website van ‘Ride with GPS’ gaan. Hier kan je de route previewen en het GPX bestand downloaden. Wil je snel het verschil zien tussen de routes van RS1, RS2 en RS3? Dan kan je in de 1ste kolom naast de naam van de rit op ‘het kaartje’ klikken en krijg je visueel het verschil te zien tussen de routes op een kaart.

Hieronder vind je een korte handleiding over hoe de nieuwe pagina en ‘Ride with GPS’ werkt. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur.

Ride With GPS laat het ook toe om met een gratis account routes snel en gemakkelijk ’te syncen’ met je GPS toestel. Hoe je dat doet (voor Garmin en Wahoo) staat ook kort uitgelegd in de PDF hieronder.