Verslag Overijse groep 3

Vandaag een zware rit voor de boeg, Overijse, meer dan 100 km met hoogtes en laagtes.
Met 14 starten we richting blauwe bruggen om zo via het zennegat naar Mechelen te rijden. In Battel zijn we tijdig om de opbouw van rommelmarkt 1 mee te maken. We nemen links de vaart zodat groep 1 en 2 de rechterkant voor zijn rekening kan nemen. In Kampenhout zien we G1 en 2 langs de kant staan met een lekke band. Even verder houden we halt voor een eet- en plasstop. Beetje rust kan geen kwaad want vanaf Kortenberg zitten we in de hellingzone. Er wordt een grupetto gevormd en boven wordt voorbeeldig gewacht. In Huldenberg kettingproblemen voor Raf. FF later zien we dan de smeysberg liggen die we lekker links laten. In gestrekte draf gaat het naar Overijse waar Jan B wacht op zijn kompanen. In Duisburg ontwaren we rommelmarkt 2. Gezien onze belangstelling in “rommel” gaan we stapvoets over de markt. Voorbij Tervuren komt 1 en 2 ons terug voorbij, signaal voor Heidi en Rudy R om mee aan te pikken. Tom VD van zijn kant blijft dan weer bij ons. Op de terugweg nemen we de vaart en terug de blauw bruggen om na 105 km in Reet toe te komen om 12:15 uur.
Commentaren:  schitterende rit.